ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ARIS Basketball AcademyΤο «σήμερα» του ΑΡΗ μαθαίνει τα μυστικά του μπάσκετ στο «αύριο»

Το «σήμερα» του ΑΡΗ μαθαίνει τα μυστικά του μπάσκετ στο «αύριο»

Δύο μέρες έμειναν για να ανοίξει τις πύλες του το καλοκαιρινό Training Camp του ΑΡΗ, το οποίο ξεκινά τη Δευτέρα 7/6 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Εκτός από τους έμπειρους και διακεκριμένους προπονητές που θα διδάξουν στους νεαρούς τα μυστικά του μπάσκετ, θα υπάρχουν και εκλεκτοί προσκεκλημένοι. Μεταξύ τους, οι παίκτες που φορούν τη φανέλα της ανδρικής ομάδας του ΑΡΗ, αρκετοί εκ των οποίων είναι γέννημα – θρέμμα της Ακαδημίας Μπάσκετ.

Ο αρχηγός, Δημήτρης Φλιώνης, ο μαχητής Διαμαντής Σλαφτσάκης και το πολλά υποσχόμενο «νέο αίμα» της ομάδας, Όμηρος Νετζήπογλου, Γιάννης Σιδηροηλίας, Κυριάκος Πετανίδης, θα δώσουν το «παρών» στο Camp του ARIS ELITE BASKETBALL PROGRAM και μεταξύ άλλων θα διδάξουν στους εκκολαπτόμενους μπασκετμπολίστες τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο, μέσα από την προσήλωση στο στόχο και τη σκληρή δουλειά.  

Υπενθυμίζεται ότι Το Camp της Ακαδημίας Μπάσκετ θα λάβει χώρα σε δύο περιόδους (7/6-25/6 και 5/7-23/7) για αθλητές ηλικίας 9-18 ετών (γεννημένοι 2004-2011), στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΡΗ.

Το ωράριο των εγγραφών

Δευτέρα έως Παρασκευή: 17:00-21:00 Σάββατο-Κυριακή: 10:00-14:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6988 629944

ή για ηλεκτρονική εγγραφή στο https://arisbcacademy.gr/εγγραφη/

Development Coaches

Δημήτρης Μήτσικας

Αντώνης Ασημακόπουλος

Φοίβος Γυμνόπουλος