ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ARIS Basketball AcademyΣυγκινητική η ανταπόκριση για το ARIS Junior Basketball Program (photostory)

Συγκινητική η ανταπόκριση για το ARIS Junior Basketball Program (photostory)

Το ARIS JUNIOR BASKETBALL PROGRAM άνοιξε τις πύλες του και η ανταπόκριση ήταν με μία λέξη συγκινητική.

Ο αριθμός των παιδιών που εντάχθηκαν άμεσα στο πρόγραμμα της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΑΡΗ ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις και η εντατική δουλειά ξεκίνησε «με το καλημέρα».

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από την Ακαδημία του ΑΡΗ με σκοπό να προσφέρει, μέσω της εντατικής προπόνησης και της παιδαγωγικής, την εισαγωγή στις αρχές της καλαθοσφαίρισης. Απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 9 ετών και στόχος είναι να μάθουν σωστά τα μυστικά του μπάσκετ αλλά και του αθλητικού ιδεώδους γενικότερα και να καλλιεργήσουν τη θέληση για επίτευξη κορυφαίων αποδόσεων, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους σε κάθε περιβάλλον.

Ένα έμπειρο και άρτια καταρτισμένο τμήμα «υπόσχεται» τα παραπάνω στα παιδιά που θα επιλέξουν τη μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ για να ξεκινήσουν την πορεία τους στον αθλητισμό και δη το μπάσκετ. Πρωταρχικός σκοπός είναι να προάγουμε την παιδαγωγική φιλοσοφία, την κοινωνικοποίηση, τη διαμόρφωση αθλητικού ιδεώδους και χαρακτήρα καθώς επίσης και την ευγενή άμιλλα μέσω του συναγωνισμού και της ομαδικότητα.

Δείτε το photostory από τις πρώτες προπονήσεις των εκκολαπτόμνων καλαθοσφαιριστών του ΑΡΗ στη σελίδα του Α.Σ. στο Facebook.