ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ARIS Basketball AcademyΈναρξη συνεργασίας με Φοίβο Γυμνόπουλο

Έναρξη συνεργασίας με Φοίβο Γυμνόπουλο

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον Φοίβο Γυμνόπουλο, ο οποίος εντάσσεται στο επιτελείο της Ακαδημίας Μπάσκετ του συλλόγου.

Ο Φοίβος Γυμνόπουλος έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του μπάσκετ. Ως αθλητής αγωνίστηκε σε ομάδες Α2, Β’, Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπως ο ΚΑΟΔ, ο Έσπερος Καλλιθέας, οι Ίκαροι Σερρών, ο Αίας Ευόσμου, ο Α.Σ. Καστοριάς.

Ως head coach δούλεψε στους Άνδρες και τους Νέους του Αίαντα Ευόσμου, την Ελπίδα Αμπελοκήπων, το παιδικό του Α.Σ. Καστοριάς, ενώ διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της GBA.

Από πλευράς διακρίσεων, κατέκτησε το πρωτάθλημα 2018-19, και τη 2η θέση του 2017-2018 με τους Νέους του Αίαντα Ευόσμου, το Πρωτάθλημα Παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ με το Παιδικό Καστοριάς και τη 2η θέση στο Πανεπαρχειακο Πρωτάθλημα Παίδων.

Με την προσθήκη του κόουτς Γυμνόπουλου στο νευραλγικό κομμάτι των Ακαδημιών Μπάσκετ του συλλόγου, είναι εμφανές ότι πέφτει μεγάλη βαρύτητα στη οργάνωση και την παραγωγική διαδικασία, με γνώμονα το μέλλον του συλλόγου και την ανάδειξη των αστεριών του μέλλοντος που θα φορέσουν τη φανέλα του ΑΡΗ.