ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ARIS Basketball AcademyΌλα έτοιμα για το Summer Elite Basketball Camp του ΑΡΗ

Όλα έτοιμα για το Summer Elite Basketball Camp του ΑΡΗ

Τα πάντα είναι έτοιμα για το Summer Elite Basketball Camp, το οποίο διοργανώνει το ARIS ELITE BASKETBALL PROGRAM τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2022.

Η Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΡΗ ετοιμάζεται να υποδεχθεί εκατοντάδες επίδοξους αθλητές μπάσκετ οι οποίοι έρχονται από κάθε σημείο της Ελλάδος και όχι μόνο, με στόχο να ζήσουν μια ξεχωριστή προπονητική εμπειρία στα camps που διοργανώνουμε κάθε χρόνο.

Η υψηλή ειδίκευση των έμπειρων προπονητών μας (Αντώνης Ασημακόπουλος, Δημήτρης Μήτσικας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Φοίβος Γυμνόπουλος), το πλάνο και οι σημαντικοί καλεσμένοι, προσφέρουν στους αθλητές την ευκαιρία να διευρύνουν τις προοπτικές τους και παράλληλα να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία. Οι σύγχρονες προπονητικές μέθοδοι που εφαρμόζει το ARIS ELITE BASKETBALL PROGRAM καλύπτει όλο το φάσμα των ερεθισμάτων και των δεξιοτήτων που έχει ανάγκη ένας σύγχρονος αθλητής, με σύγχρονα προπονητικά μέσα και εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου («Nick Galis Hall», «Μάκης Νάτσης»).

Το camp χωρίζεται σε τρεις περιόδους. Η πρώτη θα διαρκέσει από τις 14 έως τις 24 Ιουνίου, η δεύτερη από τις 27 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου και η τρίτη από τις 4 έως τις 8 Ιουλίου.

Για πληροφορίες και εγγραφές: 6988 629944