ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ιστορία

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ

ARIS BASKETBALL ACADEMY

Η Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΡΗ είναι από τις κορυφαίες στην Ελλάδα. Παραδοσιακά γνωρίζει αγωνιστικές διακρίσεις, όμως επειδή το βασικό ζητούμενο σε μία Ακαδημία είναι η ανάδειξη παικτών και κατ' επέκταση η τροφοδοσία της ανδρικής ομάδας, αλλά και των Εθνικών, πολλοί είναι οι καλαθοσφαιριστές που έχουν επανδρώσει την πρώτη ομάδα μπάσκετ του συλλόγου.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕΤΡΑ

12 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

Η Ακαδημία του ΑΡΗ μετρά 12 πανελλήνιους τίτλους. Η ομάδα Εφήβων έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα (1979, 1989, 2009, 2011, 2013) και η αντίστοιχη των Παίδων επτά (1979, 1980, 1981, 1989, 1994, 1997, 2011).

ΣΤΟΧΟΣ Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗ

ΜΑΘΕ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, βασικός στόχος της Ακαδημίας του ΑΡΗ είναι αφενός η σωστή εκμάθηση των βασικών του μπάσκετ, όπως και το χτίσιμο ενός ακέραιου χαρακτήρα και η απόκτηση της σωστής νοοτροπίας και φιλοσοφίας και εκτός παρκέ. Όλα αυτά εγγυάται η παρουσία ενός άρτια καταρτισμένου και έμπειρου διοικητικού και προπονητικού επιτελείου.Τα εκατοντάδες παιδιά που εμπιστεύονται τη μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ για τη σωστή εκμάθηση του μπάσκετ μάς δίνουν δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε ακόμα πιο έντονα την προσπάθειά μας.Σας περιμένουμε στην Ακαδημία μας. Μάθε το μπάσκετ, στο σπίτι του μπάσκετ.