ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΟΙ ΓΗΠΕΔΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«NICK GALIS HALL»

Το πιο ιστορικό γήπεδο μπάσκετ στην Ελλάδα και ένα από τα πιο εμβληματικά της Ευρώπης, δε θα μπορούσε να μη «στεγάζει» τα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ. Το θρυλικό Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και η κεντρική σάλα του, «Nick Galis Hall», είναι το «ορμητήριο» των ομάδων Εφήβων και Παίδων, οι οποίες προπονούνται και δίνουν τους επίσημους αγώνες τους σ' αυτό. Ένα γήπεδο στο οποίο έχουν αγωνιστεί μερικές από τις μεγαλύτερες μορφές του ευρωπαϊκού μπάσκετ με πρώτους τους Νίκο Γκάλη και Παναγιώτη Γιαννάκη. Τα 21 λάβαρα που κοσμούν την οροφή του γηπέδου είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορεί να έχει ένας αθλητής.

ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 1

«ΜΑΚΗΣ ΝΑΤΣΗΣ»

Το κλειστό γήπεδο κάτω από τη Θύρα 1 του «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ουσιαστικά ο χώρος στον οποίο οι εκκολαπτόμενοι καλαθοφαιριστές μαθαίνουν τα μυστικά του μπάσκετ. Μετά την πλήρη ανακαίνιση που έγινε το 2015, αλλά και τις εργασίες βελτίωσης που έλαβαν χώρα πριν από λίγους μήνες, οι νεαροί αθλητές προπονούνται και γαλουχούνται σε έναν άρτιο χώρο, με όλες τις ανέσεις και παροχές που πρέπει να έχει το μέρος στο οποίο γίνεται τόσο «λεπτή» δουλειά.

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ARIS BASKETBALL PROGRAM

«ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΕΤΑΛΙΔΗΣ»

Το κλειστό γήπεδο κάτω από τη Θύρα 1 του «Κλεάνθης Βικελίδης» φιλοξενεί επίσης τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΑΡΗ. Εκεί πραγματοποιούνται προπονήσεις τμημάτων του ARIS Basketball Program. Το κλειστό χωρίζεται σε δύο γήπεδα, το «Ανέστης Πεταλίδης» και αυτό των πολλαπλών χρήσεων και φιλοξενεί πολλά τμήματα του Α.Σ. ΑΡΗΣ.